General

Vă rugăm să găsiți mai jos termenii și condițiile pentru contractul dintre dumneavoastra ca si client (numit de aici “Clientul”) și Md-watches.com (numit de aici “MD-watches” sau “noi”). Siteul www.md-watches.ro este proprietatea Mid Financial SRL, e-mail: marketing@md-watches.com și este un magazin online.
Toate comenzile plasate pe site, livrările și serviciile sunt exclusiv sub rezerva următorilor termeni și condițiile generale, în conformitate cu legislația în vigoare.
Toate ceasurile prezentate pe www.md-watches.ro sau pe alte rețele de socializare sunt pentru a fi vindute in forma și aspectul prezentate in fotografii.
Toate drepturile de proprietate intelectuală pentru conținutul www.md-watches.ro și conturile noastre pe rețelele de socializare ne apartin, inclusiv modele, fotografii, inscrisuri. Este interzisă orice reproducere a conținutului www.md-watches.ro și a conturilor noastre de pe rețelele de socializare, fără aprobarea noastră exprimata in scris.
O comanda este considerata valida după ce clientul a finalizat toate etapelee și după reconfirmarea noastra primita prin telefon sau e-mail. Ne rezervam dreptul de a respinge comenzile, fără a indica un motiv, în caz de suspiciuni de date nereale date de Client, suspiciunea că marfa procurată de la noi va fi utilizata in scopuri comerciale.
Clientul poate plasa o comanda urmand pasii de pe site-ul www.md-watches.ro sau la adresa e-mail: marketing@md-watches.com.
Toate contractele sunt supuse legislatiei din Romania.
Conditia de la momentul vanzarii este prezentata in fisa produsului care se gaseste alaturi de fotografiile fiecarui ceas. Odata cu finalizarea comenzii, prin acceptarea Termenilor si conditiilor, Clientul accepta conditia ceasului achizitionat asa cum rezulta din fisa si din fotografii.

Garantii

Va oferim o garantie de 12 luni de la momentul livrarii pentru mecanismul ceasului. Garantia vizeaza defectiuni de functionare ale mecanismului din cauze neimputabile cumpărătorului. In conformitate cu dispoziţiile art. 1717 Cod civil, garantia nu acopera defectiuni determinate de utilizarea necorespunzatoare  a ceasului, de păstrarea/depozitarea acestuia în condiţii nepotrivite, ori de lovirea cu şi de obiecte contondente. De asemenea, garanţia nu acoperă defecţiunile cauzate de umiditatea excesivă ori apă.
În ceea ce priveşte celelalte componente ale ceasului, cadran, geam/plexiglas, bezel, capac, garnituri, orice element legat de curea sau bratara, inchizatori,  nu se oferă garanţie. Termenul de remediere a defecţiunilor este de maxim 60 de zile de la data predării bunului către vânzător.

Costurile si riscurile implicate de transportul ceasului de la Cient pana la noi pentru remedierea problemelor incluse in garantiei vor fi in sarcina Clientului.

Costurile si riscurile implicate de transportul ceasului de la noi pana la Client dupa remedierea problemelor incluse in garantie vor fi in sarcina noastra doar daca defectiunile se incadreaza in conditiile garantiei, in caz contrar vor fi suportate de Client.

Plata

Pentru a plăti un ceas cumparat de la magazinul nostru www.md-watches.ro puteți selecta între: transfer bancar, depunerea de numerar in contul nostru sau plata cu card de credit. In cazul platii cu cardul se va adauga un comision de 1% din valoarea sumei platite.
Vă rugăm să rețineți că bunurile vor fi livrate numai după ce plata convenită este vizibila în contul nostru bancar. Plățile primite sunt verificate de mai multe ori pe zi, prin intermediul online banking și sunt transmise imediat pentru a fi livrate.
Pentru comenzile valide , vom notifica clienții prin telefon sau prin e-mail cu o zi înainte de livrare.
Preturile sunt in EURO pentru clientii externi sau in LEI pentru clientii naționali. Prețurile în EURO se calculează luând în considerare cursul de schimb BNR euro/ron valabil în ziua efectuarii comenzii minus 0.5%. Suma în lei va fi respectata cu strictețe la livrare.
Daca nu este specificat altfel, toate preturile includ TVA.

Livrarea si transportul

Imediat după finalizarea comenzii, veți primi toate informațiile de plată prin e-mail. Comanda dvs. va fi expediata cu DHL în următoarea zi lucrătoare sau în termen de maxim 36 de ore după ce plata dvs. a fost primita in contul nostru. Plățile primite sunt verificate de mai multe ori pe zi , prin intermediul online banking și sunt transmise spre a fi livrate imediat.
Produsele și accesoriile vor fi livrate asa cum sunt prezentate in fotografii. Manualele, documentele, certificatele, broșurile și cutiile sunt incluse si livrate numai în cazul în care sunt menționate în descriere și/sau prezentate în imagini. Imaginile descriu real ceasul pe care urmeaza sa-l cumpărati. Toate fotografiile au fost facute de MD-watches.
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.
Impachetarea si siguranta pe timpul transportului si livrarii sunt in sarcina noastra.

Politica de retur

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului nostru www.md-watches.ro pot fi returnate în următoarele condiții:
• Clientul poate trimite înapoi marfa achiziționată, fără a indica un motiv in maxim 14 zile de la cumpărare.
• Termenul curge de la data la care produsul a fost primit de catre Client. Dreptul de retur se va putea exercita printr-o cerere scrisă, transmisa pe adresa noastra de e-mail: marketing@md-watches.com. Retururile, vor fi acceptate numai daca produsele sunt primite de catre noi în limita de timp legala, de 14 zile – dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca veti face expedierea la timp.
• Costurile si riscurile implicate de returnarea produselor vor fi in sarcina Clientului. Costurile de transport pentru livrarea produsului nu vor fi rambursate in cazul returnarii unui/unor produse. In cazul unui retur valid, prețul produsului va fi returnat Clientului într-un cont bancar indicat de acesta.
• În cazul în care produsul primit retur este deteriorat, Clientul va suporta valoarea prejudiciului creat.
• Produsele pe care le comandati și sunt returnate, din orice motiv, nu trebuie să fie utilizate sau purtate. Toate bunurile sunt verificate de noi înainte de a returna contravaloarea prețul. De asemenea, retururile sunt acceptate daca au fost solicitate doar de catre aceiasi persoana care a facut comanda si doar din acelasi loc ca si comanda.
• În cazul returului, orice daune ale produselor rezultate ca urmare a transportului nu vor fi suportate de către noi.
• Garantam faptul ca produsele livrate de noi nu vor ajunge deteriorate la Client. În caz de deficiențe constatate, suportam toate costurile de transport pentru retur, cu condiția ca deficienta sa fie vazuta la momentul livrării, în fața operatorului de transport.

Legea aplicabila

Legea aplicabila este legislatia din Romania.