De mici ne dorim sa zburam iar ceea ce numim curaj este legat in mintea noastra, intr-un fel sau altul, de povesti cu aviatori. Calm, precizie, siguranta si respect este ceea ce simti atunci cand rostesti: pilot de avion. Aripile deschise pentru a cuceri inaltimile sunt deopotriva o fascinatie si o incantare provenita probabil din vremuri ancestrale cand omul inca nu cucerise inaltimile.
Incredere, prestanta si eleganta este ceea ce razbate din fiecare model Breitling, un ceas care se identifica cu valorile bine conturate ale profesiei de pilot. Si bineinteles, respect.
Ceasurile Breitling sunt foarte populare intre piloti si atleti si deseori sunt alese de vedetele de la Hollywood sau de antreprenori de succes. Au fost initial destinate utilizarii in scufundari sau aviatie, dar au devenit in scurt timp si modele de lux, adevarate bijuterii masculine apreciate pentru finetea cu care au fost construite si nu numai.
Ceasurile Breitling au fost visul lui Léon Breitling, baiatul unei familii germane care a emigrat in cautarea unui loc de munca in Elvetia. La varsta de 24 de ani, Léon Breitling era fascinat de viteza si a decis sa creeze cel mai bun cronometru din lume, ceea ce a si reusit, punand astfel bazele unei noi afaceri. Noua companie Breitling s-a dezvoltat, si in 1892 s-a mutat in La Chaux-de-Fonds, centrul ceasornicarilor. De atunci, Breitling s-a specializat in acest domeniu, oferind cronometre de o calitate foarte buna si ceasuri de o finete rara. In 1936, Breitling devine furnizorul oficial al Royal Air Force.
De peste 100 de ani ceasurile Breitling sunt in topul preferintelor, dominand piata ceasurilor deosebite. Acest lucru poate fi rezultatul unei pasiuni incredibile pentru ceasuri si a unui spirit inovator inedit care a fost remarcat de generatii la rand. Sau, poate, succesul este dat de obsesia pentru calitate si numeroasele teste la care sunt supuse ceasurile, cat si de un design remarcabil.
Breitling este un nume cu rezonanta, sinonim cu ceasuri sport sau de lux exceptionale, durabile, pe care le poti purta cu mandrie aproape oriunde.