Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei

Zenith Grand Port Royal Open Chrono Ref.: 03.0540.4021 – 36/48mm

Pret de catalog comparabil: 7,700.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Zenith. Va oferim 12 luni garantie pentru functionarea mecanismului.

Ceasul vin e insotit de actele originale Zenith, dar FARA cutia originala. Ceasul functioneaza perfect. Va putem transmite rezultatele testelor mecanismului.

Info:
Brand: Zenith
Model: Grand Port Royal Open Chrono
Nr. de referinta: 03.0540.4021
Mecanism: Zenith 4021 automatic
BPH: 36000
Anul: Noi 2008
Diametru: 36/48 mm
Bratara: originala Zenith piele neagra de aligator
Geam: sapphir cristal
Cadran: negru
Bezel: fix
Functii: automatic, ora, minute, chronograph, rezerva de marja
Carcasa: otel
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

 

18,670.00lei

Category: ID: 2891
Zenith Grand Port Royal Open Ref.: 03.0540.4021

Grand Port Royal este printre singurele ceasuri dreptunghiulare Zenith, și este evident o mulțime de timp a fost pus în design. Cu o abordare modernă este extrem se concentrează pe simplitate și textură, subliniind detaliile minore și funcțiile ceasului. Detalii de interes implică materiale de înaltă calitate, texturare pe cadran și proiectarea limbilor și a fontului pentru numerotare. Este o formă simplă, care evocă rezistența sportivă fără pretenție. În timp ce carcara este simpla, cadranul este mai complex. Funcții implică un cronograf 30 minute, și o rezervă de putere, în plus față de a indica timpul. Destul de interesant este ca fereastra pentru dată este absenta. Zenith, probabil, a decis că ar fi prea aglomerat, cu o fereastră pentru dată. De fapt, multe ceasuri cronograf 30 minute nu au fereastra pentru data.

Conditia ceasului (va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)

Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat.

Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent
Fata ceasului: excelent
Geamul: excelent
Spatele ceasului: excelent
Bratara: excelent
Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare

Modelul comparabil Zenith Grand Port Royal Open Chrono Ref.: 03.0540.4021 de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 7,700.- euro.

Va rugam sa considerati designul deosebit al acestui model dat de imbinarea elementelor moderne ale horologeriei cu spiritul si aspectul modelului initial lansat de Zenith la jumatatea secolului trecut.

Plata

Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea

Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare

Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp