Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Zenith Grand Chronomaster Open XXT Ref.: 03.1260.4021 – 45mm

Pret de catalog comparabil: 8,800.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Zenith. Va oferim 12 luni garantie pentru functionarea mecanismului.

Ceasul se vinde insotit de cutia originala si de acte. Ceasul a beneficiat de revizie profesionista luna aceasta si functioneaza perfect. Va putem transmite rezultatele testelor de functionare ale mecanismului.

Info:
Brand: Zenith
Model: Zenith Grand Chronomaster Open XXT
Nr. de referinta: 03.1260.4021
Mecanism: Zenith 4021 automatic
BPH: 36000
Anul: Sept 2011
Diametru: 45 mm
Bratara: originala Zenith piele neagra de aligator
Geam: sapphir cristal
Cadran: negru
Bezel: fix
Functii: automatic, ora, minute, chronograph, rezerva de marja
Carcasa: otel
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 3115
Zenith Grand Chronomaster Open XXT Ref.: 03.1260.4021

Ooperă de artă, cu reflecții care joacă de la negru la albastru perlat în funcție de iluminat. Un ring de dans real, pe care limbile dau o performanță unică pentru plăcerea pură iubitorilor de mecanism … Cadranul “Open” pune la loc de cinste mecanismul care bate la un ritm de 36.000 de alternanțe pe oră. Din prima, ceasul de pe încheietura mâinii dumneavoastră – o piesa care nu va va lasa rece, tot ceea ce va zice: este într-o continuă schimbare.

Conditia ceasului (va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat.

Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent
Fata ceasului: excelent
Geamul: excelent
Spatele ceasului: excelent
Bratara: excelent
Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Zenith Grand Chronomaster Open XXT Ref.: 03.1260.4021 de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 8,800.- euro.

Va rugam sa considerati designul deosebit al acestui model dat de imbinarea elementelor moderne ale horologeriei cu spiritul si aspectul modelului initial lansat de Zenith la jumatatea secolului trecut.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp