Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Zenith El Primero Chronomaster Ref.: 01.0240.410 – 39mm

Pret de catalog comparabil: 6,900.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Zenith. Va oferim 12 luni garantie pentru functionarea mecanismului.

Info:
Brand: Zenith El Primero
Model: Chronomaster
Nr. de referinta: 01.0240.410
Mecanism: Zenith 410 automatic
BPH: 28800
Anul: Dec 2005
Diametru: 39 mm
Bratara: originala Zenith
Geam: sapphir cristal
Cadran: alb
Bezel: fix
Functii: 11 complicatii: automatic, ora, minute, secundar permanent, chronograph, minutar, orar, data, zi, luna, faza lunara
Carcasa: otel
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde cu cutia originala si cu acte. Ceasul functioneaza perfect. Va putem transmite rezultatele testelor mecanismului.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2771

Zenit a prezentat Chronomaster la târgul de la Basel în 1994. Acesta a fost un an bun pentru Zenith, atunci când în timpul aceluiasi an au lansat 6 serii (mecanism Elite), pe de o parte calibrul 420 El Primero (Zenith Prime) și Chronomaster Zenith (calibru 400 sau 410)! Ai putea alege dintre calibrul 400 El Primero cronograf automat cu data sau calibrul 410 cu data, zi, luna si fazele lunii. Calibrul 400 sau 410 au fost, desigur nu noi. Ce a fost nou despre Zenith Chronomaster a fost efortul atent asupra designului (în stilul clasic 1950), numele de “ChronoMaster” (care poate fi, de asemenea, urmărit înapoi la anii 1950), precum și asezonarea cu un certificat cronometru.
Când au fost introduce, toate ChronoMasters Zenith au fost cronometre certificate COSC. Deși Zenith El Primero este un cronometru născut, AFAIK a fost pentru prima dată când Zenith a luat atitudine pentru a obține certificate COSC pentru El Primero. Această scurtă introducere și privire de ansamblu se va concentra în continuare pe modelul cel mai cunoscut: faza de Luna ChronoMaster (Cal 410), și numai în primii ani (1994-1998).

Conditia ceasului (va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat.
Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent
Fata ceasului: excelent
Geamul: excelent
Spatele ceasului: excelent
Bratara: excelent
Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Zenith El Primero Chronomaster de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 6,900.- euro.

Va rugam sa considerati designul deosebit al acestui model dat de imbinarea elementelor moderne ale horologeriei cu spiritul si aspectul modelului initial lansat de Zenith la jumatatea secolului trecut.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

× WhatsApp