Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Ulysse Nardin Maxi Marine Chronometer Ref: 263-67 – 43 mm

Pret de catalog comparabil: 7,200.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Ulysse Nardin. Va oferim 12 luni garantie pentru functionarea mecanismului.

Ceasul vine FARA cutia originala si FARA acte. Garantam faptul ca toate piesele sunt originale si va putem pune la dispozitie rezultatele testelor de functionare ale mecanismului.

Info:
Brand: Ulysse Nardin
Model: Marine Chronometer
Nr. de referinta: 263-67
Mecanism: Caliber UN-26 automatic 28 Jewels
Anul: necunoscut
Diametru: 43 mm
Inaltime carcasa: 25.6 mm
Bratara: originala Ulysse Nardin piele crocodil
Geam: sapphir cristal antireflectie
Functii: mecanismul vizibil prin fereastra de saphir de pe capacul din spate al ceasului, ora, minute, secundar central, data (usor de setat), rezerva de mers
Carcasa: otel
Cadran: alb
Bezel: fix
Sex: barbatesc
Rezistenta la apa: 200m
Conditia ceasului: 10/10

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 4019

Ulysse Nardin Marine Chronometer Ref: 263-67 – 43 mm

În spatele aspectul său seducător, aceasta masina precisa de masurare a timpului este alimentata de un calibru certificat COSC Ulysse Nardin UN-26, un mecanism mecanic cu intoarcere automată cu functionalitati ce indica ora, minute, secundar mic, data la ora șase și o rezervă de putere la doisprezece. Acest calibru in-house UN are 28 de rubin și oferă o rezerva de 42 de ore rezerva de putere atunci cand este incarcat full. Inutil să mai spunem, fiind un Chronometer Certified, este unul cu siguranta de incredere si extrem de precis.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc. va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excelent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent. Verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare

Modelul comparabil Ulysse Nardin Marine Chronometer Ref: 263-67 – 43 mm de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 7,200.- Euros. Va rugam sa considerati sistemul extrem de practic și ușor de citit fusul orar dublu al acestui model de Breitling, combinat cu o eleganta aparte specifica modelului.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. In cazul platii prin PayPal se va adauga un comision de 3.4%. Pentru plata cu cardul se va adauga un comision de 1%. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

× WhatsApp