Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock
Ulysse Nardin Dual Time 40 mm 223-88 1

Ulysse Nardin GMT+- DUAL TIME Ref: 223-88 – 40 mm

Pret de catalog comparabil: 6,100.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Ulysse Nardin si va oferim GARANTIE 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Info:
Brand: Ulysse Nardin
Model: GMT +- Dual Time 40 mm
Nr. de referinta: 223-88
Mecanism: Caliber UN-22 automatic
Anul: 2007
Diametru: 40 mm
Curea: originala Ulysse Nardin din piele crocodil cu catarama originala Ulysse Nardin
Geam: sapphir cristal
Functii: limbile luminescente, ora si minute, data (usor de setat) dispusa la ora 2, GMT cu a doua optiune de ora situata la ora 9.
Carcasa: otel
Bezel: fix
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde insotit de cutia originala si de acte. Toate componentele sunt originale Ulysse Nardin. Ceasul functioneaza perfect, uleiul din interiorul mecanismului este ok si va putem oferi rezultatele testelor de functionare ale mecanismului.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 1770

Ulysse Nardin GMT+- DUAL TIME 40 mm Ref: 223-88

După ce Ludwig Oechslin, celebrul ceasornicar și om de știință, a dezvoltat astronomicul “Trilogia Timpului” și calendarul perpetuu “Ludwig”, a fost rugat să se gândească la un ceas GMT, care ar putea fi setat la orice fus orar, rapid și convenabil, fără a fi nevoie să-l ia de pe încheietura mâinii. Rezultatul a fost o dezvoltare tipica Oechslin, practica și fara a modifica proiectul de ansamblu al ceasului.
Două butoane in lateralul carcasei servesc pentru a regla rapid limba principala a orei, în timp ce o fereastră care arată cifrele de la 1 la 24 indică data la domiciliu. Oechslin a ales în mod deliberat sistemul cu fereastra suplimentară, deoarece un ceas cu două limbi ce indica ora ar avea nevoie de un indicator suplimentar noapte / zi. Prima versiune a ceasului, numit ” GMT + – ” , a fost lansat cu o fereastră dată conventional la ora 3. Foarte curând, acest lucru a fost înlocuit cu “GMT + – Big Date”, oferind un alt brevet Oechslin, o dată cu lansarea celor două discuri mari de prezentare a datei. Datorită construcției sale unice, chiar acest Big Date poate fi setat înainte și înapoi. Acest model este o adevărată capodopera în programul Ulysse Nardin, și un best-seller, de asemenea.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excelent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excelent

Bratara: excelent

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Ulysse Nardin GMT+- DUAL TIME 40 mm Ref: 223-88 de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 6,100.- EURO.
Va rugam sa considerati designul sofisticat al acestui model dat, atat de culoarea cadranului, cat si de posibilitatea setarii cu usurinta a unui alt fus orar.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

× WhatsApp