Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Rolex Submariner No date 14060M – 40mm

Pret de catalog comparabil: ,- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex.

Info:
Brand: Rolex
Model: Submariner Date Green Bezel 50th Anniversary
Nr. de referinta: 16610LV
Mecanism: 3130 automatic
BPH: 28800
Anul: seria Y, prima achizitie Aug 2003
Diametru: 40 mm
Bratara: originala Rolex Oyster Lock cu inchidere flip lock
Geam: sapphir cristal
Cadran: negru
Bezel: verde cu rotatie
Functii: ora si minute, data (usor de setat)
Carcasa: otel
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde insotit de cutia originala si de acte. Ceasul functioneaza perfect.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2378

 
Rolex Submariner No Date 14060M

În ciuda aspectul si sentimentului său vintage, Rolex Submariner 14060M a fost tratat de la gazda la upgrade-uri în timpul vieții sale. Introdus inițial în 1990 ca Rolex Submariner 14060, a fost succesorul legendarului 5513 (introdus la jumatatea secolului trecut).
Ceasul, cu calibrul sau din seria 3000, a adus elemente moderne cum ar fi sticla de safir cristal, indicii aplicati și un bezel unidirectional. Acesta a durat pana in 1998, cand mici modificări la mecanism au creat calibrul 3130 și denumirea “M”. În 2007, Rolex Submariner 14060M a devenit un cronometru certificat, adaugand astfel noi linii de text pe cadran.
Rolex Submariner 14060Ma fost ultimul model din seria de acest gen. Există o mulțime de elemente aici care evoca spiritul Submariner original din 1954. Când a fost retras în 2012, a fost ultimul model sportiv Rolex caracterizat prin gaurile forate la anse, o incuietoare ștampilata a bratarii, link-uri de capăt ștampilate, și un bezel cu insertie din aluminiu: toate semnele distinctive ale modelului original.

Conditia ceasului (va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent
Fata ceasului: excelent
Geamul: excelent
Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Rolex Submariner No 14060M de otel cu mecanism automatic are un pret de retail cuprins intre 4.200 si 5.000 euro, in functie de conditia ceasului si garantia oferita.
Va rugam sa considerati designul deosebit al acestui model dat de imbinarea elementelor modern ale horologeriei cu spiritul si aspectul modelului initial Sumbariner lansat de Rolex la jumatatea secolului trecut.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp