Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Rolex GMT Master II Ref.: 16710 – 40mm

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex. Va oferim 12 luni garantie pentru functionarea mecanismului.

Info:
Brand: Rolex
Model: GMT Master II
Nr. de referinta: 16710
Mecanism: 3185 automatic
BPH: 28800
Anul: 1999, seria A
Diametru: 40 mm
Bratara: originala Rolex Oyster Lock cu inchidere flip lock
Geam: sapphir cristal
Cadran: negru
Bezel: rosu/negru cu rotatie
Functii: ora si minute, data, GMT
Carcasa: otel
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde FARA cutia originala si FARA acte. Ceasul functioneaza perfect. A beneficiat de polish luna aceasta. Va putem oferi rezultatul testelor de functionare a mecanismului.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2929

Rolex GMT Master II

GMT Master II este o legenda in sine. Fabricat initial in colaborare cu PanAm Airways, a fost dedicat pilotilor pentru zborurile lungi. Denumit dupa abilitatile sale extraordinare, GMT Master II arata ora simultan in doua locuri cu fus orar diferit, fara a opri mecanismul pentru setare. Cu o simpla rotire a celebrului bazel gradat, ceasul devine un maestru al navigatiei oriunde in lume. Rolex nu se dezice de arta de a transpune precizia si cea mai inalta tehnologie intr-un model exotic, de care va indragostiti iremediabil. Veti alege cea mai sofisticata varianta pentru a va conecta la orice colt din lume, intr-o maniera unica, asa cum si ei recunosc: the Rolex way!

Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent
Fata ceasului: excellent
Geamul: excellent
Spatele ceasului: excellent
Bratara: excelent

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Rolex GMT Master II cu mecanism automatic are un pret de retail intre 5,000 si 7,000.- euro.
Va rugam sa considerati designul sofisticat al acestui model dat de imbinarea culorilor negru-rosu ale bezel-ului si posibilitatea de a seta cu usurinta ora pentru al doilea fus orar, fara a opri mecanismul.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp