Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Rolex Submariner Date Ref: 16610LN – 40mm

Pret de catalog comparabil: 8,700.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex. Va oferim 12 luni garantie pentru functionarea mecanismului.
Ceasul se vinde FARA cutia originala si FARA actele Rolex. Ceasul functioneaza perfect. Va putem oferi rezultatul testelor de functionare a mecanismului.

Info:
Brand: Rolex
Model: Submariner
Nr. de referinta: 16610LN
Mecanism: 3135 automatic
BPH: 28800
Anul: 1992, seria N
Diametru: 40 mm
Bratara: originala Rolex Oyster Lock cu inchidere flip lock
Geam: sapphir cristal
Cadran: negru
Bezel: negru cu rotatie
Functii: ora si minute, data
Carcasa: aur/otel
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 9,9/10

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 5953

Rolex Submariner Date 16610LN

Referința 16610 a fost introdusă de Rolex în 1988, ( unii spun 1986) înlocuind referința 1680. A fost produs până in anul 2010, când a fost introdus noul Submariner date cu carcasa ” fat ” și bezelul cu insertie ceramica. Aceasta este una dintre cele mai longevive referinte din producția Rolex .

Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent
Fata ceasului: excellent
Geamul: excellent
Spatele ceasului: excellent
Bratara: excelent

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Rolex Submariner two tone cu mecanism automatic are un pret de retail de 8,700.- euro.
Va rugam sa considerati designul deosebit al acestui model dat de imbinarea elementelor moderne ale horologeriei cu spiritul si aspectul modelului initial Sumbariner lansat de Rolex la jumatatea secolului trecut.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp