Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Rolex Submariner Date Green Bezel 50th Anniversary 16610LV – 40mm

Pret de retail comparabil: 6,000 – 8,500.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex si va oferim GARANTIE 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Info:
Brand: Rolex
Model: Submariner Date Green Bezel 50th Anniversary
Nr. de referinta: 16610LV
Mecanism: 3135 automatic
BPH: 28800
Anul: seria M – 2008 (cu seria gravata in interiorul inelului de la bezel)
Diametru: 40 mm
Bratara: originala Rolex Oyster Lock cu inchidere flip lock
Geam: sapphir cristal
Cadran: negru
Bezel: verde cu rotatie
Functii: ora si minute, data (usor de setat)
Carcasa: otel
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde cu cutia originala si FARA acte. Ceasul a avut un service complet luna aceasta si arata ca nou.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2278

Rolex Submariner Date Green Bezel 50th Anniversary 2008

În 2003, Rolex a sărbătorit a 50-a aniversare a modelului Submariner prin lansarea ediției Rolex Submariner Date editie aniversară (16610 LV), cu caracteristici distinctive cum ar fi rama verde și maxi dial. Producția acestui model s-a încheiat în anul 2010, ultimele ceasuri fiind produse cu noul numarul de serie aleator.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excellent

Fata ceasului: excelent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Rolex Submariner Date Green Bezel 50th Anniversary 16610LV de otel cu mecanism automatic are un pret de retail cuprins intre 6,000 si 8,000 EURO, in functie de conditia ceasului.
Va rugam sa considerati designul deosebit al acestui model dat, atat de bezel-ul verde, o initiativa indrazneata si plina de success a Rolex care obisnuia sa utilizeze bezelul negru pentru modelul Submariner cat si de maxi dial ce confera un aer aparte fata de modelul clasic al perioadei in care a fost produs.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

× WhatsApp