Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Rolex Sea-Dweller Deepsea Ref: 116660 – 44mm

Pret de catalog comparabil: 12,000.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex. Va oferim 12 luni garantie pentru functionarea mecanismului.
Ceasul se vinde cu cutia originala si cu acte. Ceasul a beneficiat de revizie profesionala si functioneaza perfect. Va putem oferi rezultatul testelor de functionare a mecanismului.

Info:
Brand: Rolex
Model: DeepSea
Nr. de referinta: 116660
Mecanism: 3135 automatic
BPH: 28800
Anul: 2009, seria V
Diametru: 44 mm
Bratara: originala Rolex Oyster Lock cu inchidere flip lock
Geam: sapphir cristal
Cadran: negru
Bezel: negru Cerachrom cu rotatie
Functii: ora si minute, data
Carcasa: otel 904L
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10 – Service profesional in Dec 2019.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 3524

Rolex Sea-dweller Deepsea ref. 116660

Modelul pentru scafandrii, ultra-rezistent, proiectat de Rolex pentru cucerirea adâncurilor. Rezistent la apă până la o adâncime de 4.000 de picioare (1.220 metri) la modelul Sea-Dweller și 12.800 de picioare (3900 metri) pentru Rolex Deepsea, acesta este rezultatul a zeci de ani de colaborare cu specialiștii din domeniul scufundarilor.

Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent
Fata ceasului: excellent
Geamul: excellent
Spatele ceasului: excellent
Bratara: excelent
Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Rolex Deepsea de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 12,000.- euro.
Va rugam sa considerati designul deosebit al acestui model dat de imbinarea elementelor moderne ale horologeriei cu spiritul si aspectul modelului initial Sumbariner lansat de Rolex la jumatatea secolului trecut.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp