Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Rolex Oyster Perpetual Datejust Mid-size Ref. 68273 – 31mm

Pret de catalog comparabil: 5-6,000,- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex. Va oferim 12 luni garantie pentru functionarea mecanismului. Ceasul vine insotit de cutia originala si de acte. 

Info:
Brand: Rolex
Model: Oyster Perpetual Datejust Mid-Size
Nr. de referinta: 68273
Mecanism: 2135 automatic
BPH: 28800
Anul: seria L, 1989
Diametru: 31 mm
Bratara: originala Rolex Jubilee aur cu otel
Geam: sapphir cristal
Cadran: negru roman
Bezel: aur 18k, fix
Functii: ora si minute, data
Carcasa: aur 18k si otel
Sex: dama
Conditia ceasului: 10/10

 

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 5712
Eleganță feminină la superlativ, cronometru certificat, o fereastră de afișare a datei, fără cusur și iconic, care se schimba aproape magic la miezul nopții. Acesta este unul dintre cele mai bune ceasuri de femei, din 1957 incoace. Dimensiunile medii(31mm) fac acest model o bijuterie de fabricație Rolex cu bratara Jubilee, cu aur de 18K galben și oțel. Modelul este un compliment de eleganță sofisticată, semnat Rolex.

Conditia ceasului (va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat.
Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent
Fata ceasului: excellent
Geamul: excellent
Spatele ceasului: excellent
Bratara: excelent
Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Rolex Oyster Perpetual Datejust de otel cu aur cu mecanism automatic are un pret de retail de aprox. 3,800 – 4,500.- euro, in functie de conditia ceasului si garantia oferita.
Va rugam sa considerati designul deosebit al acestui model dat de imbinarea elementelor moderne ale orologeriei cu spiritul si aspectul modelului initial Sumbariner lansat de Rolex la jumatatea secolului trecut.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp