Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Rolex Oyster Perpetual Datejust 16014 Stainless Steel Black Dial – 36mm

Pret de catalog comparabil: 6400,- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex.

Info:
Brand: Rolex
Model: Oyster Perpetual Datejust
Nr. de referinta: 16014
Mecanism: 3035 automatic
BPH: 28800
Anul: 1982
Diametru: 36 mm
Bratara: originala Rolex jubilee
Geam: acril
Cadran: negru
Bezel: fix
Functii: ora si minute, data (usor de setat)
Carcasa: otel
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 9.5/10

Ceasul se vinde FARA cutia originala si FARA acte. Toate componentele sunt originale Rolex. Ceasul functioneaza perfect, uleiul din interiorul mecanismului este ok si va putem oferi rezultatele testelor de functionare a mecanismului.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2069

Rolex Oyster Perpetual Datejust 16014

Ati obosit sa cumparati ceasuri din nou si din nou, pentru că ele nu par sa dureze mult sau nu mai sunt la moda în cel mai scurt timp? Ceea ce aveti nevoie este un ceas Rolex in cere puteți avea încredere, probabil, un Rolex 16014! Multe persoane care au cumparat modelul au spus că le-a aratat cu siguranță ce e mai bun în ei. Nu multe ceasuri sunt în măsură a se potrivi personalității fiecărei persoane, dar acest ceas, surprinzător, o face! El are propriul set de caracteristici pe care oamenii le vor dori cu siguranta! Aflati mai multe despre acest model uimitor și veti fi încântat de caracteristicile sale minunate. Apropo, aici sunt unele dintre cele mai importante ale acestui model: acest model are un calibru automatic, intr-o carcasa de 36mm care se potriveste incheieturii oricarui barbat, geamul este de plexiglat si confera un aer chic si volum intregului design, facandu-l sa arate simplu si clasic in acelasi timp, bezelul de argint adauga sarm acestui model, oricare ar fi imbracamintea pe care o purtati, acesta se va potrivi perfect, fie ca purtati casual sau formal.

Conditia ceasului (va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: foarte bine cu usoare zgarieturi, una fiind vizibila
Fata ceasului: foarte bine, cu mici zgarieturi pe bezel
Geamul: foarte bine cu o mica zgarietura langa data
Spatele ceasului: excellent, doua mici zgarieturi

Bratara: excelent

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Rolex Oyster Perpetual Datejust de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 6.400 EURO. Va rugam sa considerati designul sofisticat dat, atat de simplitatea modelului cat si de alura clasica a acestui model Rolex.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

× WhatsApp