Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Rolex Yacht-Master Ref.: 16623 – 40mm

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex. Va oferim 12 luni garantie pentru functionarea mecanismului.

Ceasul se vinde insotit de cutia originala si acte. Ceasul a beneficiat de polish luna aceasta, functioneaza perfect si arata ca nou.

Info:
Brand: Rolex
Model: Yacht Master
Nr. de referinta: 16623
Mecanism: 3135 automatic
BPH: 28800
Anul: seria D, 2006
Diametru: 40 mm
Bratara: originala Rolex Oyster
Geam: saphir cristal

Cadran: argintiu
Bezel: bidirectional aur 18k
Functii: ora si minute, data
Carcasa: otel sin aur 18k
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 3113

Rolex Yacht-Master 16623
Potrivit Rolex, Yacht-Master-ul este ” ceasul mărilor deschise “. Rolex Yachtmaster este diferit de Submariner, Daytona și altor modele Rolex deoarece Yachtmaster a fost creat pentru a fi o versiune de lux a acestor ceasuri. Fata de un bezel ceramic ca și aceste ceasuri, bezelul bidirecțional Yachtmaster rotativ 60 de minute gradat pe ramă este fie din aur de 18kt sau 950 de platină . Acesta permite utilizatorului să măsoare timpul de navigație de la o geamandura la alta.

Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent
Fata ceasului: excelent
Geamul: excelent
Spatele ceasului: excelent
Bratara: excelent
Mecanismul: excelent

Evaluare
Modelul comparabil Rolex Yacht-Master 16623 aur 18k cu otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 10,800.- Euros.

Va rugam sa considerati designul sofisticat si plin de eleganta al acestui model Yacht-Master.

Plata

Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea

Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare

Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp