Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Rolex Oyster Perpetual Date Ref.: 15000 – 34mm

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex. Va oferim 12 luni garantie pentru functionarea mecanismului.

Info:
Brand: Rolex
Model: Oyster Perpetual Date
Nr. de referinta: 15000
Mecanism: 3035 automatic
BPH: 28800
Anul: seria R, 1987
Diametru: 34 mm
Bratara: originala Rolex Oyster
Geam: plexiglas
Cadran: argintiu
Bezel: fix
Functii: ora si minute, data
Carcasa: otel
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde FARA cutia originala si FARA acte. Ceasul functioneaza perfect.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 3024

Rolex Date cu cadran argintiu referinta 15000 este unul dintre cele mai clasice ceasuri Rolex produs vreodată. Lansat pe piață în anii 1980, puteți fi sigur că ati achizitionat un ceas Rolex precis, de încredere și foarte la modă. Acest model aregeamul din acril, Cronometru Rolex, o carcasa impermeabila din otel inoxidabil cu diametrul de 34mm, un bezel fin și un clasic cadran argintiu cu markeri argintii și limbi luminoase.
Cadranele indica mereu data.

Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent
Fata ceasului: excelent
Geamul: excelent
Spatele ceasului: excelent
Bratara: excelent
Mecanismul: excelent

Evaluare
Modelul comparabil Rolex Oyster Perpetual Date 15000 cu mecanism automatic are un pret de retail intre 2,300.- si 4,300.- Euros.

Va rugam sa considerati designul sofisticat si plin de eleganta al acestui model Oyster Perpetual Date.

Plata

Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea

Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare

Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp