Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Rolex Oyster Perpetual Date ref. 6917 – 26mm

Pret de catalog comparabil: 7,000.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam faptul ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex si va acordam GARANTIE de 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Ceasul se vinde FARA cutia originala si cu acte. Toate componentele sunt originale Rolex. Ceasul a beneficiat de revizie profesionala si functioneaza perfect. Va putem oferi deasemenea rezultatul testelor de functionare a mecanismului.

Info:
Model: Oyster Perpetual Datejust
Nr. de referinta: 6917
Mecanism: Rolex 2035 automatic
Anul: 1984
Diametru: 26 mm
Bratara: Jubilee Rolex aur/otel
Geam: plexiglax
Cadran: aur
Bezel: fix – aur
Functii: ora, minute, secundar central, data (usor de setat)
Carcasa: otel/aur 18k
Rezistenta la apa: 3 bar
Sex: dama
Conditia ceasului: 10/10

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 3141

The Rolex Oyster Perpetual Date 6917

Eleganta feminina la superlativ certificata de un cronometru cu o precizie impecabila si emblematica fereastra pentru afisajul datei, care se schimba, aproape magic, exact la miezul noptii. Este unul dintre cele mai rafinate ceasuri de dama, inca din 1957. Dimensiunile mici transforma acest model intr-o bijuterie a manufacturierului Rolex, in acord cu bratara Jubilee din aur galben de 18k si otel. Modelul este un compliment de eleganta sofisticata marca Rolex.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excellent

Fata ceasului: excellent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent

Evaluare
Modelul comparabil Rolex Oyster Perpetual Datejust 6917 mecanism automatic are un pret de retail de 7,000.- Euros.
Va rugam sa considerati designul sofisticat si plin de eleganta al acestui model Oyster Perpetual Datejust de dama.

Plata

Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea

Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare

Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp