Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock
Rolex GMT Master II

Rolex GMT Master II Oyster Perpetual Date – 40mm

Pret de catalog comparabil: 6800,- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex.

Info:
Brand: Rolex
Model: GMT Master II
Nr. de referinta: 16710
Mecanism: 3185 automatic
Anul: 1999 – seria A
Diametru: 40 mm
Curea: originala Rolex Oyster Lock cu inchidere flip lock
Geam: sapphir cristal
Functii: ora si minute, data (usor de setat), GMT
Carcasa: otel
Bezel: fix
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 9.8/10

Ceasul se vinde FARA cutie si FARA acte.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2156

Rolex GMT Master II

GMT Master II este o legenda in sine. Fabricat initial in colaborare cu Pan Am Airways, a fost dedicat pilotilor pentru zborurile lungi. Denumit dupa abilitatile sale extraordinare, GMT Master II arata ora simultan in doua locuri cu fus orar diferit, fara a opri mecanismul pentru setare. Cu o simpla rotire a celebrului bazel gradat, ceasul devine un maestru al navigatiei oriunde in lume. Rolex nu se dezice de arta de a transpune precizia si cea mai inalta tehnologie intr-un model exotic, de care va indragostiti iremediabil. Veti alege cea mai sofisticata varianta pentru a va conecta la orice colt din lume, intr-o maniera unica, asa cum si ei recunosc: the Rolex way!

Conditia ceasului (va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelenta, cu usoare urme de purtare

Fata ceasului: excelenta

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excelenta

Bratara: conditie buna cu urme de purtare

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Rolex GMT Master II de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 6.800 EURO.
Va rugam sa considerati designul sofisticat al acestui model dat, atat de bezel-ul rosu/negru, cat si de posibilitatea setarii cu usurinta a unui alt fus orar fara oprirea mecanismului.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp