Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Rolex GMT Master II 116710LN Ceramic – 40mm

Pret de catalog comparabil: 7,250.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolexsi va oferim o GARANTIE de 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Info:
Brand: Rolex
Model: GMT Master II Ceramic
Nr. de referinta: 116710LN
Mecanism: 3186 automatic
Anul: seria Z, prima achizitie Dec 2010
Diametru: 40 mm
Cadran: negru
Curea: originala Rolex Oyster Lock cu inchidere flip lock
Geam: sapphir cristal
Functii: ora si minute, data (usor de setat), GMT
Carcasa: otel
Bezel: negru ceramic cu rotatie
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde insotit de cutia originala si de acte. Ceasul functioneaza perfect. Va putem pune la dispozitie rezultatul testului de functionare al mecanismului

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2388Rolex GMT Master II 116710LN Ceramic Bezel Negru

GMT Master II este o legenda in sine. Fabricat initial in colaborare cu Pan Am Airways, a fost dedicat pilotilor pentru zborurile lungi. Denumit dupa abilitatile sale extraordinare, GMT Master II arata ora simultan in doua locuri cu fus orar diferit, fara a opri mecanismul pentru setare. Cu o simpla rotire a celebrului bazel gradat, ceasul devine un maestru al navigatiei oriunde in lume.

Indicii sunt un pic mai mari decât in versiunile anterioare, care il face lizibil și îi conferă un look modern si a fost primul model al mărcii care a venit cu un bezel rotativ din Cerachrom – limbajul Rolex pentru ceramica de înaltă tehnologie – despre care stim ca este practic incasabil și rezistent la zgârieturi și cu numerele incastrate, reprezentând în acest caz 24 de ore ale zilei, în platină.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excellent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excelent

Bratara: excelent

Mecanismul: functinal in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Rolex GMT Master II 116710LN Ceramic de otel cu mecanism automatic are un pret de catalog de 7,250.- euro.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp