Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Rolex GMT Master II 116710BLNR Ceramic Batman – 40mm

Pret de catalog comparabil: 7,700.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex si vine insotit de GARANTIA de 5 ani oferita de Rolex.

Info:
Brand: Rolex
Model: GMT Master II Ceramic Batman
Nr. de referinta: 116710BLNR
Mecanism: 3186 automatic
Anul: seria aleatorie, prima achizitie 19 Aug 2015
Diametru: 40 mm
Cadran: negru – albastru ceramic cu rotatie
Curea: originala Rolex Oyster Lock cu inchidere flip lock
Geam: sapphir cristal
Functii: ora si minute, data (usor de setat), GMT
Carcasa: otel
Bezel: ceramic negru-albastru unidirectional
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde insotit de cutia originala si de acte, inclusive garantia de 5 ani Rolex. Ceasul functioneaza perfect si este ca nou.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2397

 Rolex GMT Master II 116710BLNR Ceramic Batman

Cel mai ravnit model Rolex al momentului, fiind totodata un success al Rolex datorita inovatiei de a combina cele doua culori negru si albastru in revolutionarul material din care este confectionat bezelul – cerachrom.

GMT Master II este o legenda in sine. Fabricat initial in colaborare cu Pan Am Airways, a fost dedicat pilotilor pentru zborurile lungi. Denumit dupa abilitatile sale extraordinare, GMT Master II arata ora simultan in doua locuri cu fus orar diferit, fara a opri mecanismul pentru setare. Cu o simpla rotire a celebrului bazel gradat, ceasul devine un maestru al navigatiei oriunde in lume.

Indicii sunt un pic mai mari decât in versiunile anterioare, care il face lizibil, îi conferă un look modern si a fost primul model al mărcii care a venit cu un bezel rotativ din Cerachrom – limbajul Rolex pentru ceramica de înaltă tehnologie – despre care stim ca este practic incasabil, rezistent la zgârieturi și cu numerele incastrate, reprezentând în acest caz 24 de ore ale zilei, în platină.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelenta

Fata ceasului: excelenta

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excelenta

Bratara: excelent

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Rolex GMT Master II 116710BLNR Ceramic de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 7,700.- euro

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp