Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock
Rolex Explorer II 16570 5

Rolex Explorer II ref. 16570 – 40mm

Pret de catalog comparabil: 6,800.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam faptul ca produsul pe care il vindem este un ceas original Rolex si va acordam GARANTIE de 12 luni pentru functionarea mecanismului.
Info:
Model: Explorer II
Nr. de referinta: 16570
Mecanism: Rolex 3186 automatic
Anul: seria T, prima achizitie Jun 1996
Diametru: 40 mm
Bratara: Oyster Rolex din otel cu fliplock
Geam: sapphir cristal antireflex
Cadran: alb
Bezel: fix
Functii: ora, minute, secundar central, data (usor de setat), GMT
Carcasa: otel
Rezistenta la apa: 3 bar
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde FARA cutia originala si cu acte. Toate componentele sunt originale Rolex. Ceasul a beneficiat de service complet luna aceasta, de polish si schimbarea saphir-ului. Va putem oferi deasemenea rezultatele testelor de functionare a mecanismului.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2542

The Rolex Explorer II 16570

Explorer II isi cauta aventura la fiecare ceas. Realizat pentru exploratori, in special pentru cei care lucreaza in subteran, modelul va rezista provocarilor extreme prin sistemul special de atenuare a socurilor. Bezelul este fix si permite orientarea temporala, facand diferenta intre zi sau noapte, cu un indicator de 24 de ore, pe diferite zone. Recunoscut pentru mecansimul impecabil si complex, modelul Explorer II completeaza curajul si personalitatea.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excellent

Fata ceasului: excellent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent

Evaluare
Modelul comparabil Rolex Explorer II 16570 mecanism automatic are un pret de retail de 6,800.- Euros.
Va rugam sa considerati designul compact al acestui ceas si usurinta cu care se poate citi ora pentru doua fusuri orare simultan.

Plata

Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea

Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare

Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp