Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Panerai Luminor Power Reserve Ref: PAM090 – 44mm

Panerai Luminor Power Reserve Ref: PAM090 – 44mm

Pret de catalog comparabil: 7,500.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Panerai si va oferim GARANTIE 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Ceasul vine insotit de cutia si de actele originale. Ceasul functioneaza perfect. A beneficiat de service la reprezentanta Panerai in Mar 2017. Garantam faptul ca toate piesele sunt originale si va putem pune la dispozitie rezultatele testelor de functionare ale mecanismului.

Info:
Brand: Panerai
Model: Luminor Power Reserve
Nr. de referinta: PAM090
Mecanism: OP IX automatic
Anul: Sep 2009
Diametru: 44 mm
Inaltime carcasa: 17.7 mm
Bratara: originala Panerai de cauciuc + originala Panerai otel
Geam: saphir cristal antireflectie
Functii: ora, minute, data (usor de setat)
Carcasa: otel
Cadran: negru
Bezel: fix
Sex: barbatesc
Rezistenta la apa: 300m
Conditia ceasului: 10/10

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 4719

Panerai Luminor Power Reserve Ref: PAM090 – 44mm

Produs incepand cu anul 2001 si pana in prezent, Panerai Luminor Power Reserve Ref: PAM090 – 44mm PAM 090 face parte din colecția contemporană a companiei italiene. Carcasa din spate, secțiunea de mijloc și de protecție a coroanei sunt realizate din oțel, iar rama decalează atractiv suprafețele din oțel lustruit. Astfel, a fost creata o frumoasa expresie estetica pour les connaisseurs.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM
FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET)
. Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc. va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excelent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent

Evaluare
Modelul comparabil Panerai Luminor Power Reserve Ref: PAM090 – 44mm de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 7,500.- Euros.

Va rugam sa considerati design-ul creativ al acestui model Panerai, combinat cu o eleganta aparte specifica modelului.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp