Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Jaeger LeCoultre Master Control Triple Date Calendar 1000 Hours steel Ref. 140.8.87 – 37mm

Pret de catalog comparabil: 8,000.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam faptul ca produsul pe care il vindem este un ceas original Jaeger LeCoultre si va acordam GARANTIE de 12 luni pentru functionarea mecanismului.
Info:
Model: Master Control Triple Date Calendar 1000 Hours
Nr. de referinta: 140.8.87
Mecanism: in house Calibrul JLC 891/2/447 – 33 rubine
Anul: 1997
Diametru: 37 mm
Inaltime: 11.5 mm
Bratara: originala JLC din otel cu inchidere dubla
Geam: sapphir cristal antireflex
Cadran: argint mat rodiu
Bezel: fix
Functii: ora, minute, secundar central mic, data (usor de setat), ziua saptamanii, luna, indicator cu varf rosu pentru data
Carcasa: otel cu insertie de aur de 18k simbolizand testarea ceasului timp de 1000 de ore in fabrica Jaeger LeCoultre
Rezistenta la apa: 3 bar
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde cu cutia originala si acte. Toate componentele sunt originale Jaeger LeCoultre. Ceasul functioneaza perfect, uleiul din interiorul mecanismului este ok si va putem oferi rezultatele testelor de functionare a mecanismului.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 1730

Ceas Jaeger LeCoultre Master Control Triple Date

Acest discret Jaeger LeCoultre ” Master Calendar ” de 37mm din oțel inoxidabil poartă un sigiliu de aur JLC marturie a faptului că ceasul a fost testat pentru o mie de ore la fabrica înainte de a fi pus in circulatie. Ziua saptamanii și luna sunt ușor de citit, instantaneu prin ferestre în cadranul de argint fin – mat , iar data este indicată de o semiluna in varful limbii subtiri.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excellent

Fata ceasului: excellent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excelent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent

Evaluare
Modelul comparabil Jaeger LeCoultre Master Control Triple Date Calendar 1000 Hours otel/aur 18K cu mecanism automatic are un pret de retail de 8,000.- Euros.
Va rugam sa considerati mecanismul in house JLC, aerul discret si usurinta usurinta cu care se citeste data al acestui ceas semnat Jaeger LeCoultre.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

× WhatsApp