Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock
JAeger Master Extreme World complet

Jaeger LeCoultre Master Compressor Extreme World Chronograph – 46.5mm

Pret de catalog comparabil: 15 900,- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Baume&Mercier.

Info:
Brand: Jaeger LeCoultre
Model: Master Compressor Extreme World Chronograph
Nr. de referinta: 176 84 70
Mecanism: in house Jaeger LeCoultre 752
Anul: 2006
Diametru: 46 mm
Inaltime carcasa: 15.5 mm
Curea: originala JLC din piele de alligator cu inchidere deployant + bratara originala JLC din otel cu inchidere dubla + curea originala JLC din silicon cu catarama
Geam: sapphir cristal antireflectie
Functii: ora, minute, secundar mic in doua culori rosu/alb, data (usor de setat), chronograph, complicatie – fusul orar simultan, in principalele orase ale lumii zi/noapte, indicand daca este zi sau noapte
Carcasa: otel cu titan
Bezel: fix
Rezistenta la apa: 3 bar
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 9.8/10

Ceasul se vinde FARA cutie si FARA acte.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2189

Jaeger LeCoultre Master Compressor Extreme World

Master Compressor Extreme World Chronograph aduce realizari tehnologice exceptionale ale renumitului manufacturier, intr-un design sportiv si impunator. Unul dintre cele mai complexe modele, este echipat cu un sistem inovator de absorbtie a socurilor, care face fata si celor mai aride conditii in care un ceas poate fi purtat. Cu o rezerva de 72 de ore, si cu unul dintre cele mai performante mecanisme, modelul este impresionant si prin design. Nu va trece neobservat la orice intalnire, carcasa fiind de o marime care impune prestanta, compensata de o greutate mica data de aliajul din cel mai usor titanium. Ca un adevarat magician, impresionantul Extreme World Chronograpf mizeaza pe confortul proprietarului, iar un buton asezat subtil face schimbarea curelei cu bratara, o chestiune de cateva secunde. O reala capodopera, acest model va merge cu tine pana la capatul lumii si inapoi si va ramane la fel de precis, stabil si impunator.

Conditia ceasului (va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: conditie buna cu unele zgarieturi laterale

Fata ceasului: conditie buna

Geamul: excelent

Spatele ceasului: conditie foarte buna

Bratara: conditie buna cu urme de purtare

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Jaeger LeCoultre Master Compressor Extreme World Chronograph otel/titan cu mecanism automatic are un pret de retail de 15.900,- Euros.
Va rugam sa considerati complicatiile, mecanismul in house JLC, usurinta cu care se schimba cureaua/bratara, sistemul de protective al mecanismului, combinat cu o eleganta aparte specifica modelului Extreme World Chronograph.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp