Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

IWC Portuguese Chronograph steel automatic Ref. IW3714 – 40.9mm

Pret de catalog comparabil: 7,650.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original IWC si va acordam GARANTIE 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Ceasul se vinde cu cutia originala si cu acte.

Info:
Brand: IWC
Model: Portuguese Chronograph
Nr. de referinta: IW3714
Mecanism: IWC Cal.79350 automatic 31 Rubine
Anul: nescris pe card
Diametru: 40.9 mm
Inaltime: 12.3 mm
Curea: originala IWC din piele, inchiderea cu catarama
Geam: sapphir cristal antireflex
Cadran: alb, indici orari de aur
Functii: ora, minute, secundar mic, chronograph
Carcasa: otel
Bezel: fix
Sex: barbatesc
Rezistenta la apa: 3 bar
Conditia ceasului: 10/10

 

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 3936

IWC Portuguese Chronograph steel automatic Ref. IW3714

Cu rafinament si eleganta, clasicul IWC Portuguese Chronograph imbina precizia si unicitatea mecanismelor elvetiene cu stilul vibrant italian. Si astazi, ne duce cu gandul la cabinele de pilotaj ale masinilor de curse italiene din 1960, prin designul butoanelor din lateral. In aceeasi maniera in care satul pescaresc Portofino reuneste simplitatea caselor vechi cu luxuriantele yachturi ancorate in port, la fel si distinsul Portuguese aduce impreuna vechiul si modernul intr-un concept care pare sa opreasca timpul in loc.

Cu o traditie de peste 140 de ani, care se scrie si astazi aproape de apele Rinului, la Schaffhousen, IWC prezinta modelul Portuguese, cu o rezerva de 44 de ore, impermeabil pana la 3 bar. Va fi un partener discret si de incredere, cu o eleganta eternal.

Conditia ceasului (va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excellent, cu fine urme de purtare

Fata ceasului: excellent

Geamul: excellent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent

Evaluare
Modelul comparabil IWC Portuguese Chronograph cu ref. IW3714 de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 7,650.- Euros.
Va rugam sa considerati rafinamentul si eleganta acestuia, o imbinare perfecta intre vintage si contemporan.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

× WhatsApp