Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Hublot Big Bang Black Magic 301.CX.130.RX – 44mm

Pret de catalog comparabil: 12,500.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Hublot si va oferim GARANTIE 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Info:

Brand: Hublot
Model: Big Bang Black Magic
Nr. de referinta: 301.CX.130.RX
Mecanism: automatic
BPH: 28800
Anul: Iun 2010
Diametru: 44 mm
Bratara: originala Hublot din cauciuc negru cu inchidere deployant PVD
Geam: sapphir cristal
Cadran: negru
Bezel: negru ceramic fix
Functii: ora si minute, data (usor de setat) intre orele 4 si 5, chronograph
Carcasa: ceramic finisat lucios
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde insotit de cutia originala si de acte. Ceasul functioneaza perfect si va putem pune la dispozitie rezultatele testelor de functionare a mecanismului.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2405

 Hublot Big Bang Black Magic 301.CX.130.RX

În fabricarea ceasurilor face ca și în industra de automobile, o mica modificare adusa infatisarii permite modernizarea unui model fara a pune prea mult in discutie ceea ce a adus succesul versiunii inițiale .

Diferențele între acest Black Magic (porecla ceramică Big Bang) și predecesorul său sunt subtile: indicii înlocuiesc numerele, elegantul cadran construit din carbon veritabil și mai presus de toate, ceramica finisata în loc de lustruirea mata.

Toate aceste modificări aduc un pic de discreție acestui Big Bang pe care unii l-au crezut până în prezent un pic prea tare. Desigur, “atingerea Big Bang” este întotdeauna recunoscuta la prima vedere, dar ca întreg câștigă într-adevăr prin maturitate.

Finisajele sablate sunt de un deosebit succes: matul, este estetic aproape, în ceea ce privește execuția, de un tratament PVD (Physical Vapor Deposit). Dar, dimpotrivă acesta din urma, este de o rezistență absolută. Ceramica fiind imposibil de zgariat, ceasul va fi “veșnic” nou. Această evoluție nu pune la îndoială laitmotivul Hublot de : fuziunea materialelor. Astfel, butoanele, șuruburile și coroana sunt încă realizate din titan.
Nu esențială, dar mult mai mult decât “numai” de oțel.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excelent, foarte putin vizibil semn pe bezel la ora 7

Geamul: excellent

Spatele ceasului: excelent, transparent

Bratara: excelent

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Hublot Big Bang Black Magic Ceramic de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 12,500.- euro.
Va rugam sa considerati designul discret al acestui model, completat subtil de ceramica finisata ce inlocuieste slefuirea mata cu care ne-a obisnuit pana acum manufactura Hublot.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp