Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Breitling Navitimer World Chronograph Ref.: A24322 – 46mm

Pret de catalog comparabil: 7,150.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Breitling si va oferim GARANTIE 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Info:
Brand: Breitling
Model: Navitimer World
Nr. de referinta: A24322
Mecanism: Breitling Cal.24 automatic 25 Rubine
Anul: 2008
Diametru: 46 mm
Inaltime carcasa: 15.5 mm
Curea: originala Breitling din piele de vitel
Geam: sapphir cristal antireflectie
Functii: ora, minute, secundar central, data (usor de setat), chronograph, doua zone temporale cu display 24 ore
Carcasa: otel
Cadran: negru
Bezel: cu rotatie bidirectionala
Sex: barbatesc
Rezistenta la apa: 3 bar
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul vine insotit de cutia originala si de acte. Ceasul functioneaza perfect. Garantam faptul ca toate piesele sunt originale si va putem pune la dispozitie rezultatele testelor de functionare ale mecanismului.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2606

Breitling Navitimer World otel Cadran Negru

Întotdeauna gata pentru decolare, ceasul de călătorie Navitimer World are un sistem extrem de practic și ușor de citit fusul orar dublu. O limba centrala suplimentara cu varful rosu afișează timpul in orice parte a globului pe o scară de 24 de ore – indicând astfel dacă este zi sau noapte, în locația în cauză.
Mecanismul automatic chronograph este protejat de o carcasa mare disponibila în oțel. Capacul din spate este gravat cu fusul orar al marilor orașe ale lumii.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excelent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excelent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent

Evaluare
Modelul comparabil Breitling Navitimer World Otel Cadran Negru Ref. A24322 de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 7,150,- Euros. Va rugam sa considerati sistemul extrem de practic și ușor de citit fusul orar dublu al acestui model de Breitling, combinat cu o eleganta aparte specifica modelului.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp