Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Breitling Navitimer Heritage ref. A35340 – 43mm

Pret de catalog comparabil: 6,500.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam faptul ca produsul pe care il vindem este un ceas original Breitling si va acordam GARANTIE de 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Info:
Model: Navitimer Heritage
Nr. de referinta: A35340
Mecanism: Calibrul Breitling 35 automatic
Anul: Jun 2004
Diametru: 43 mm
Bratara: Breitling din otel
Geam: sapphir cristal antireflex
Cadran: negru
Bezel: bidirectional
Functii: ora, minute, secundar central, data (usor de setat)
Carcasa: otel
Rezistenta la apa: 3 bar
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde FARA cutia originala si cu acte. Ceasul a beneficiat de service complet luna aceasta si de polish. Va putem oferi deasemenea rezultatele testelor de functionare a mecanismului.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2546

Breitling Navitimer Heritage A35340

In 1952 , Breitling a lansat legendarul Navitimer cronograf de mana cu o riglă circulară care servește pentru a efectua toate calculele legate de navigare. Un obiect de cult pentru piloți și entuziaști de aviație, a fost fabricat continuu timp de aproape 60 de ani – ceea ce face cel mai vechi cronograf mecanic din lume, încă în producție. În 1962, un Navitimer l-a însoțit pe Scott Carpenter in zborul orbital la bordul capsulei Aurora 7, devenind astfel primul cronograf de mana ce a mers in spatiu.

Heritage Navitimer a fost produs între 2001 și 2007. Cei 43 mm în diametru au oferit modelului o linie eleganta, împreună cu toate funcțiile cu care orice Navitimer ne-a încântat de-a lungul timpului.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excellent

Fata ceasului: excellent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent

Evaluare

Modelul comparabil Breitling Navitimer Heritage cu mecanism automatic are un pret de retail de 6,500.- Euros.
Va rugam sa considerati designul si functiile pe care acest ceas elegant le ofera.

Plata

Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea

Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare

Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

× WhatsApp