Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Breitling Navitimer GMT Ref.: AB044121 – 48mm

Pret de catalog comparabil: 8,090.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Breitling. Ceasul beneficiaza de 5 ani garantie Breitling.

Ceasul vine insotit de cutia originala si de acte. Garantam faptul ca toate piesele sunt originale si va putem pune la dispozitie rezultatele testelor de functionare ale mecanismului.

Info:
Brand: Breitling
Model: Navitimer GMT
Nr. de referinta: AB044121 / G783
Mecanism: in-house Breitling Cal.AB04 automatic 47 jewels
Anul: Sept 2016
Diametru: 48 mm
Inaltime carcasa: 15.5 mm
Bratara: originala Breitling piele crocodil
Geam: sapphir cristal antireflectie
Functii: ora, minute, secundar central, data (usor de setat), chronograph, doua zone temporale cu display 24 ore
Carcasa: otel
Cadran: alb
Bezel: cu rotatie bidirectionala
Sex: barbatesc
Rezistenta la apa: 3 bar
Conditia ceasului: 10/10

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 3269

Breitling Navitimer GMT Ref.: AB044121 – 48mm

Noul Breitling Navitimer GMT conține calibrul Breitling B04 – care adaugă pur și simplu o limba GMT pentru un timp de 24 ore sau a doua zonă de timp pentru alte caracteristici, cum ar fi chronograful de 12 ore. Mecanismul funcționează la 4 Hz si are o rezerva de energie de aproximativ 70 de ore. Modelul echipat cu calibrul 04 au o fereastra de safir cristal pe spatele ceasului pentru vizionarea mecanismului – care este încă ceva neobișnuit pentru un ceas Breitling.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc. va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excelent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent

Evaluare

Modelul comparabil Breitling Navitimer GMT Ref.: AB044121 – 48mm de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 8,090,- Euros. Va rugam sa considerati sistemul extrem de practic și ușor de citit fusul orar dublu al acestui model de Breitling, combinat cu o eleganta aparte specifica modelului.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. In cazul platii prin PAyPal se va adauga un comision de 3.4%. Pentru plata cu cardul se va adauga un comision de 1%. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

× WhatsApp