Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Breitling Navitimer Cosmonaute Ref. A22322 – 41.5mm

Pret de catalog comparabil: 8,650.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Breitling si va oferim GARANTIE 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Info:
Brand: Breitling
Model: Navitimer Cosmonaute
Nr. de referinta: A22322
Mecanism: Breitling Cal.22 automatic 38 Rubine
Anul: Jul 2007
Diametru: 41.5 mm
Inaltime carcasa: 14.4 mm
Curea: originala Breitling din otel
Geam: sapphir cristal antireflectie
Functii: complicatie – afisarea orei in format 24 ore si chronograph, ora, minute, secundar central, data (usor de setat),
Carcasa: otel
Cadran: negru
Bezel: cu rotatie bidirectionala
Sex: barbatesc
Rezistenta la apa: 3 bar
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul vine insotit de cutia originala si de acte. Ceasul functioneaza perfect. Garantam faptul ca toate piesele sunt originale si va putem pune la dispozitie rezultatele testelor de functionare ale mecanismului.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2615

Breitling a făcut câteva ceasuri cu afisaj de 24 ore pe zi, iar Navitimer Cosmonaute este unul dintre ele. Acest ceas afiseaza ora in format 24 ore, față de formatul de 12 ore cu care suntem deja obisnuiti. Cadranele cu 24 de ore sunt mai puțin intalnite.

Ceasul în sine are un diametru de 41.5mm din oțel și are o carcasa gravata special.

Potrivit Breitling , in 1962 un Navitimer “a devenit primul instrument de încheietura mâinii care aparticipat la cucerirea spațiului insotind zborul spatial Aurora 7”. Asta pare să sune ca o afirmatie din partea Breitling prin care pretind ca ei “au facut ceva primii”.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent
Fata ceasului: excelent
Geamul: excelent
Spatele ceasului: excelent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent

Evaluare

Modelul comparabil Breitling Navitimer Cosmonaute Ref. A22322 de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 8,650,- Euros. Va rugam sa considerati designul compact si elegant oferit de acest model.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

× WhatsApp