Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Breitling Navitimer Chronograph Ref.: AB0120 – 43mm

Pret de catalog comparabil: 8,460.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Breitling si va oferim GARANTIE 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Ceasul vine FARA cutia originala si FARA acte. Ceasul functioneaza perfect. Garantam faptul ca toate piesele sunt originale si va putem pune la dispozitie rezultatele testelor de functionare ale mecanismului.

Info:
Brand: Breitling
Model: Navitimer Chronograph
Nr. de referinta: AB0120
Mecanism: Breitling 01
Anul:
Diametru: 43 mm
Inaltime carcasa: 15.5 mm
Bratara: originala Breitling de otel
Geam: sapphir cristal antireflectie
Functii: ora, minute, secundar central, data (usor de setat), chronograph
Carcasa: otel
Cadran: negru
Bezel: cu rotatie bidirectionala
Sex: barbatesc
Rezistenta la apa: 3 bar
Conditia ceasului: 10/10

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 3119

Breitling Navitimer Chronograph Ref.: AB0120 – 43mm

Probleme financiare Breitling au determinat schimbari in asociatii companiei, iar Navitimer s-a schimbat odata cu asta. Ceasul a reapărut în timpul anilor 1990, cu un mecanism 7750 Valjoux, iar în 2003, cu un calibru 2892 ETA.

Incepand cu 2009 modernul Navitimer a devenit în întregime proprietatea Breitling. Navitimer-ul din 2009 a fost primul care a beneficiat de calibrul 01 – mecanismul intern Breitling utilizat pentru gama curentă de ceasuri Navitimer.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc. va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excelent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent

Evaluare
Modelul comparabil Breitling Navitimer Chronograph Ref.: AB0120 – 43mm de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 7,590.- Euros. Va rugam sa considerati sistemul extrem de practic și ușor de citit fusul orar al acestui model de Breitling, combinat cu o eleganta aparte specifica modelului.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp