Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Breitling Montbrillant Datora Ref. A21330 – 43mm

Pret de catalog comparabil: 5500,- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Baume&Mercier.

Info:
Brand: Breitling
Model: Montbrillant Datora
Nr. de referinta: A21330
Mecanism: Breitling Cal.21 C.O.S.C. automatic 25 Rubine, ETA 7751
Anul: 2009
Diametru: 43 mm
Inaltime carcasa: 14.1 mm
Curea: originala Breitling din piele cu catarama
Geam: sapphir cristal antireflex
Rezerva: 42 ore
Cadran: negru
Bezel: cu rotatie bidirectionala
Functii: ora si minute, secundar central, data (usor de setat), ziua saptamanii, luna, chronograph, doua zone temporale cu display 24 ore
Carcasa: otel
Rezistenta la apa: 3 bar
Certificat: COSC
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 9.8/10

Ceasul se vinde FARA cutie si FARA acte.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2210

Breitling Montbrillant Datora Ref. A21330

Numele de “Montbrillant” provine de la Rue Mont Brilliant, o stradă în orașul La Chaux-de-Fonds, în care Léon Breitling a deschis fabrica de ceasuri în 1892, după relocarea de la Saint-Imier.
Chronograful pilotilor – Montbrillant produs de Breitling – este un cronograf din seria Navitimer cu un sarm clasic. Modelele actuale din această serie sunt certificate cronometru COSC (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres). Ca un cadran emblemă el poartă, spre deosebire de cele mai multe alte modele Breitling, nu aripi “B”, ci un logo curbat cu numele de marcă în stilul anilor 1940 sau 1950.

Conditia ceasului (va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excelent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excelent

Bratara: excelent

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Breitling Montbrillant Datora Ref. A21330 de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 5.500,- Euros.
Va rugam sa considerati stilul clasic cu usoare influente ale anilor ’40 – ‘50 al acestui model de Breitling.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp