Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Breitling Montbrillant 01 Chronograph Limited edition Ref. AB0131 – 40mm

Pret de catalog comparabil: 7,220,- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate: Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Breitling. Va oferim 12 luni garantie pentru functionarea mecanismului.
Ceasul se vinde FARA cutie si FARA acte.

Info:
Brand: Breitling
Model: Montbrillant 01 Chronograph Limited edition
Nr. de referinta: AB0131
Mecanism: Automatic, Breitling Caliber B01, 28,800 vph, 47 jewels, COSC-certified
Anul: –
Diametru: 40 mm
Inaltime carcasa: 13.5 mm
Curea: originala Breitling din piele cu catarama
Geam: sapphir cristal antireflex
Rezerva: 70 ore
Cadran: Mercury Silver with the stylized “B” logo made of solid gold
Bezel: cu rotatie bidirectionala
Functii: ora si minute, secunde, data (usor de setat), chronograf
Carcasa: otel
Rezistenta la apa: 30m
Certificat: COSC
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10 Nou.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 3931

Breitling Montbrillant 01 Chronograph Limited edition – AB0131

Atunci când un producator de ceasuri are o tradiție și o istorie bogată, nu este surprinzător faptul că acesta are tendința de a trage inspirația din modelele anterioare de succes. Acesta este exact cazul Breitling Montbrillant Datora, care a fost un model foarte căutat și unul dintre cele mai bine vandute ceasuri realizate de firma elvețiană în cursul anilor 1940. Montbrillant Datora demonstrează expertiza mecanică a producătorului. Este un cronograf care oferă o serie de informații cu privire la cadran. Una dintre caracteristicile cele mai notabile este includerea unui calendar cu rubrica de luna și zi așezate una lângă alta, suplimentată cu o limba care indică data curentă in cercul din jurul cadranului. Alte caracteristici notabile sunt prezența riglei de calcul aviatice și afisarea alternative a orei.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc. va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excelent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent

Evaluare

Modelul comparabil Breitling Montbrillant Datora Ref. AB0131 de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 7,220,- Euros. Va rugam sa considerati sistemul extrem de practic și ușor de citit fusul orar al acestui model de Breitling, combinat cu o eleganta aparte specifica modelului.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp