Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock
Breitling Colt A17380 1

Breitling Colt Automatic steel Cal17 Breitling – 41mm

Pret de catalog comparabil: 2,580.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Breitling si va oferim GARANTIE 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Info:
Brand: Breitling
Model: Colt Automatic
Nr. de referinta: A17380
Mecanism: Breitling Cal.17 automatic
Anul: 2010
Diametru: 41.1 mm
Inaltime: 13.2 mm
Curea: originala Breitling PROFESSIONAL II din otel cu inchidere deployant
Geam: sapphir cristal antireflex
Cadran: indigo
Rezerva: 42 ore
Functii: ora si minute, data (usor de setat), display 24 ore
Carcasa: otel
Bezel: cu rotatie unidirectionala
Certificat: COSC
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 10/10

Ceasul se vinde FARA cutia originala si FARA acte.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 1646

Breitling Colt Automatic A17380

Subevaluat, stilul eficient al unui Colt Automatic reflecta perfect vocația sa inițială: de ceas destinat forțelor armate. Rama polishata in satin are patru piloni care asigura manevrabilitate excelentă și protecție optimă pentru cristal safir pe ambele părți. Cadranul albastru este ridicat de motivul circular. Carcasa de oțel lustruit rezistenta la apa la 200 m (660 ft) este prevăzuta cu o coroană screw-locked cu armături de protecție rezistenta la apă si adaposteste un mecanism automatic cu certificat de cronometru COSC.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excellent, cu usoare urme de purtare

Fata ceasului: excellent

Geamul: excellent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent cu usoare urme de purtare

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Breitling Colt Automatic de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 2,580.- Euros.
Va rugam sa considerati stilul eficient al acestui model de Breitling dat de aspectul compact si designul deosebit al cadranului.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

× WhatsApp