Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Breitling Chronomat GMT Ref.: AB0410 – 47mm

Breitling
Chronomat GMT 47mm

Pret de catalog comparabil: 7,650.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Breitling si va oferim GARANTIE 12 luni pentru functionarea mecanismului. Ceasul beneficiaza si de 5 ani garantie Breitling incepand din anul 2016.

Ceasul vine insotit de cutia si de actele originale. Ceasul functioneaza perfect. Garantam faptul ca toate piesele sunt originale si va putem pune la dispozitie rezultatele testelor de functionare ale mecanismului.

Info:
Brand: Breitling
Model: Chronomat GMT 47mm
Nr. de referinta: AB0410
Mecanism: Breitling 04 C.O.S.C.
Anul: 2016 cu 5 ani garantie Breitling
Diametru: 47 mm
Inaltime carcasa: 17.7 mm
Bratara: originala Breitling de cauciuc
Geam: saphir cristal antireflectie
Functii: ora, minute, secundar central, data (usor de setat), chronograph, GMT
Rezerva: 70 ore
Carcasa: otel
Cadran: alb
Bezel: cu rotatie bidirectionala
Sex: barbatesc
Rezistenta la apa: 50 bar
Conditia ceasului: 10/10

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 3207

Breitling Chronomat GMT Ref.: AB0410 – 47mm

Pentru noua colectie Breitling Chronomat, Breitling a proiectat un nou design cu bezel și fonturi cu aspect modern. Toate astea ofera modelelor Breitling Chronomat un aspect distins – ceva ce Breitling vrea ca dumneavoastra sa vedeti este ca pentru fiecare dintre aceste ceasuri au calibre in-house. Modelul Breitling Chronomat de acum cativa ani a fost primul ceas facut vreodată care contine un mecanism facut in-house de Breitling. Acesta a fost Breitling Chronomat B01. 01 a servit ca bază pentru câteva mecanisme produse ulterior. Diferența dintre modelul initial și acest model Breitling Chronoma este adăugarea unei limbi GMT. In interiorul Breitling Chronomat 44 GMT este un mecanism chronograf Breitling Caliber 04 automat.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM
FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET)
. Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc. va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excelent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: excelent

Evaluare
Modelul comparabil Breitling Chronomat GMT Ref.: AB0410 – 47mm de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 7,650.- Euros. Va rugam sa considerati sistemul extrem de practic și ușor de citit cele doua fusuri orare al acestui model de Breitling, combinat cu o eleganta aparte specifica modelului.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp