Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock
Breitling Chrono Superocean A13340 B 1

Breitling Chrono Superocean steel Cal.13, ref. A13340 – 42mm

Pret de catalog comparabil: 3,420.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Brietling si va oferim GARANTIE 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Info:
Brand: Breitling
Model: Chrono Superocean
Nr. de referinta: A13340
Mecanism: Breitling cal. 13 automatic
Anul: 2010
Diametru: 42 mm
Inaltime: 15.1 mm
Curea: originala Breitling de piele albastra cu catarama
Geam: sapphir cristal
Rezerva: 42 ore
Cadran: alb
Bezel: cu rotatie unidirectionala
Functii: ora si minute, data (usor de setat), ziua saptamanii, chronograph
Carcasa: otel
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 9.5/10

Ceasul se vinde FARA cutie si FARA acte.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2045

Breitling Chrono Superocean otel A13340

Versiunea Chronograph a Superocean, acest instrument rezistent la apa pana la 500 m (1.650 ft) combina un aspect tineresc, dynamic si modern cu inalta performanta a mecanismului automatic chronograph certificata de catre COSC. Produs intre anii 2003 si 2011, diafragma calendar, cadranele si semnatura modelului sunt decorate cu accente de culoare care formeaza un contracst elegant cu cadranul alb, deosebit de usor de citit. Carcasa ultra robusta este echipata cu coroana screw-locked si butoane cu siguranta ce pot fi activate doar dupa ce acestea sunt deblocate.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excelent

Geamul: excelent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent cu usoare urme de purtare

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Breitling Chrono Superocean de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 3,420.- Euro. Va rugam sa considerati designul deosebit al acestui model dat de imbinarea perfecta a contrastelor

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

× WhatsApp