Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
Out of stock

Bell & Ross Vintage BR 123 automatic – 41mm

Pret de catalog comparabil: 1,900.- Euro

(pentru evaluarea pretului va rugam sa considerati informatiile de mai jos)

Autenticitate:
Va garantam ca produsul pe care il vindem este un ceas original Bell & Ross si va oferim o GARANTIE de 12 luni pentru functionarea mecanismului.

Info:
Model: Vintage BR123
Nr. de referinta: 110S05710
Mecanism: ETA Caliber 2895 automatic
BPH: 28800
Rezerva: 42 ore
Anul: aprox. 2010
Diametru: 41 mm
Curea: originala Bell & Ross din piele crocodil cu inchidere dubla
Geam: sapphir cristal
Cadran: alb
Bezel: fix
Functii: limbile pline negru intens, secundar central, ora si minute, data (usor de setat) dispusa la ora 6.
Carcasa: otel
Sex: barbatesc
Conditia ceasului: 9.9/10

Ceasul se vinde FARA cutia originala si FARA acte. Toate componentele sunt originale Bell&Ross. Ceasul functioneaza perfect, uleiul din interiorul mecanismului este ok si va putem oferi rezultatele testelor de functionare a mecanismului.

0.00lei

Out of stock

Category: ID: 2429


Bell&Ross Vintage BR 123

Redefinind întotdeauna luxul in ceea ce priveste manufactura de ceasuri, Bell & Ross este una dintre cele mai progresiste branduri de ceasuri, orientate spre fabricarea de instrumente specializate care pot oferi precizie și fiabilitatea pe termen lung. Abordarea interesanta a Bell & Ross a fost de succes de-a lungul anilor și a culminat cu crearea celui mai recent ceas, noul Bell & Ross Vintage BR123. Ceasul prezinta un design old fashion, care este caracterizat de materiale sofisticate combinate cu tehnologiile noi. Deși îmbrățiseaza un aspect de epocă, noul Bell & Ross Vintage BR123 este cu siguranta un instrument util pentru stilul nostru de viata ocupat si dinamic.
Gama Vintage BR conține versiunea actualizata a ceasurilor de aviatie din 1940. Ei întruchipează spiritul de inovare avangardista care a marcat aviația la acel moment și se evidentiaza cu designul lor, combinând stilul de epocă cu tehnologia și materiale ultramoderne.

Conditia ceasului
(va invitam sa studiati fotografiile in detaliu)
Toate fotografiile sunt ale ceasului pe care urmeaza sa-l achizitionati (NU UTILIZAM FOTOGRAFII PRELUATE DE PE INTERNET). Toate fotografiile au fost facute de MD Watches. Pentru a inlatura orice neintelegere referitor la zgarieturi, uzura, etc.va rugam sa studiati cu atentie fotografiile ceasului de care sunteti interesat. Conditia in care se afla ceasul poate fi analizata si determinata din poze.

Carcasa: excelent

Fata ceasului: excelent

Geamul: excellent

Spatele ceasului: excellent

Bratara: excelent

Mecanismul: functional in intregime, verificat din punct de vedere al performantei, autenticitatii si functionalitatii.

Evaluare
Modelul comparabil Bell&Ross Vintage BR 123 de otel cu mecanism automatic are un pret de retail de 1.900 EURO.
Va rugam sa considerati designul clasic al acestui model combinand stilul de epoca cu tehnologia si materialele ultramoderne.

Plata
Acceptam urmatoarele modalitati de plata: transfer in contul bancar al companiei noastre, plata prin card de credit (VISA, MASTERCARD, etc.) sau plata prin PAYPAL. Va rugam sa luati nota de faptul ca bunurile vor fi trimise catre dumneavoastra numai dupa ce plata agreata este vizibila in contul nostru.

Expedierea
Ceasurile noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat – DHL.
Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura.

Procesul de vanzare
Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi toate detaliile de plata prin email. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin DHL in ziua urmatoare sau in urmatoarele 36 de ore de la primirea platii respective. Incasarile sunt verificate de noi de mai multe ori pe timpul zilei prin online banking si sunt transmise imediat pentru a fi expediate.
Produsele si accesoriile vor fi livrate asa cum rezulta din fotografii. Manualele, documentele, cardurile de garantie, certificatele, brosurile si cutiile vor fi livrate numai daca sunt mentionate in descriere si/sau afisate in poze.

 

× WhatsApp